Eminonu Dunyasi.Com'da Ara...

1 Aralık 2016 Perşembe

ANASAYFA



Türkiye'deki Online Alışveriş Siteleri ve Start-Up Girişimcileri






'' ALIŞVERİŞ'İN KEYİFLİ ADRESİ... ''

KELİMELERİN YÖNÜNÜ DEĞİŞTERECEK OLAN GİRİŞİM ÖRNEĞİMİZİN MAKALESİNDE GEÇEN KELİMELERE GÖZ ATMAK İSTER MİSİNİZ ?





İŞTE SİZİN İÇİN ANALİZ ETTİĞİMİZ E-TİCARET'E DAİR ANAHTAR KELİMELERİMİZ

KELİME BULUTU UYGULAMASIYLA KARŞINIZDA...


SİZCE BİZ KİM MİYİZ ?





Eminönü'nde sürekli sorulan ''Neyi Nerede Bulabiliriz '' sorusunun yanıtını ''eminonudunyasi.com'' adresinde net olarak yorulmadan bulabileceğinize inanıyoruz. Mevcut Eminönü karmaşasından sizi alıp rahatça inceleyip kolayca satın alabileceğiniz genişçe bir pazara ''eminonudunyasi.com'' adresimize davet ediyoruz.



Kuruluşumuzun sloganı olarak kendimizi ifade ettiğimiz; ''Geleneksel Değişmeyen Pazarınız'' cümlesini ayağınıza taşıyoruz.7/24 Hizmet garantimiz, kusursuz müşteri memnuniyetimiz ve tüm arayışlarınıza çözüm üretebilmek için şimdi sizlere bir tık'la daha yakından hizmet sunmayı hedeflemekteyiz.

Sorun değil Hızlı ve Kaliteli Çözümler Üretmek adına var olduğumuzun bilinciyle Pratik Alışveriş Keyfinize Hizmet Etmekten Gurur Duyuyoruz.

Uzun yıllar Eminönü'nün gelenekselleşmiş pazar yapısını bu kez de online ticarette geliştirmeye karar verdik, mevcut Eminönü piyasasındaki 55 yıllık deneyimlerimizin sonucunda sizlere daha kaliteli hizmet verebilmek için zamanın bu denli önemli olduğu çağımızda hayatlarınıza artı değerler yaratacak olan eminonudunyasi.com'u kurmaya karar verdik.








Bizi Tercih Ettiğiniz İçin Teşekkür Ederiz.


Eminönü Dünyası Bilgi Teknolojileri San.ve Tic. Ltd. Şti.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder